Pravilnik o zaštiti, prikupljanu, obradi i korištenju osobnih podataka

Slatina kom d.o.o. za komunalne djelatnosti prikuplja i obrađuje osobne podatke isključivo u svrhu zakonskih obaveza, te radi ispunjenja zadataka koji se izvršavaju u javnom interesu ( odvoz komunalnog otpada, održavanje groblja, dimnjačarske usluge ), i to u opsegu koji je nužan da bi se postigla utvrđena svrha.

Cjelovit tekst Pravilnika možete preuzeti ovdje:

Pravo na pristup informacijama

Pravo na pristup informacijama koje posjeduje, raspolaže ili nadzire SLATINA KOM d.o.o. uređeno je Zakonom o pravu na pristup informacijama (Narodne novine 25/13 i 85/15.).
Zakonom se propisuju i načela prava na pristup, izuzeci od prava na pristup te postupak za ostvarivanje i zaštitu prava na pristup informacijama. Cilj zakona je omogućiti i osigurati informaciju fizičkim i pravnim osobama putem otvorenosti i javnosti djelovanja tijela javne vlasti, sukladno zakonu.
Pravo na informaciju ostvaruje se podnošenjem zahtjeva SLATINA KOM d.o.o. Ukoliko se zahtjev podnosi pismenim putem potrebno je ispuniti Obrazac zahtjeva za pristup informacijama kojeg možete poslati:

  • na adresu SLATINA KOM d.o.o.,   Trg Ruđera Boškovića 16 B , 33520 Slatina
  • e-poštom na:   slatina.eko@gmail.com
  • ili donijeti osobno u ured direktora i predati na ruke tajnici direktora u upravi SLATINA KOM d.o.o., radnim danom od 8 do 14 satiOvdje možete preuzeti obrazac zahtjeva za pristup informacijama:

Ovdje možete preuzeti obrazac za ponovnu uporabu informacija:

Ovdje možete preuzeti obrazac za dopunu ili ispravak informacije:

Godišnje izvješče povjerenika za informacije možete pročitati u PDF dokumentu: