Spremni za predstojeću zimsku sezonu

zimska-2017-1

Direktor poduzeća SLATINA KOM d.o.o. Sanjin Hmelik informirao je prisutne o raspoloživosti vozila za potrebe zimske službe.

Naglasio je kako Slatina KOM raspolaže sa 12 vozila koja imaju ralice, a još jedno vozilo s ralicom je podugovoreno. Istaknuo je kako se na skladištu trenutno nalazi 25 tona soli i 150 tona agregata što je dovoljno za zimu srednje jačine, a po potrebi će se kupiti i dodatna količina.

Za zimu je spreman i novi stroj za čišćenje nogostupa koji je nedavno registriran te je direktor Hmelik, s obzirom na raspoloživost i stanje opreme, zaključio kako Slatina KOM spremno dočekuje novu zimsku sezonu.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”7″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Izvor: Marijo Kokorić, slatina.hr