Sanacija slatinskih ulica

 

Danas je gradonačelnik Slatine Denis Ostrošić u pratnji direktora tvrtke Slatina Kom d.o.o. Sanjina Hmelika obišao nekoliko slatinskih ulica u kojima je potrebna sanacija cesta.
Prema riječima gradonačelnika Ostrošića do kraja lipnja ove godine u suradnji s tvrtkom Slatina Kom u planu je sanacija pet ulica u gradu Slatini na različitim lokacijama, gdje su radovi trebali započeti i ranije što je bilo nemoguće zbog netipične zime koja je bila produžena do ožujka.

Tako su danas obišli ulice Antuna Gustava Matoša i Banovačka u kojima su radovi gotovo završeni, te preostaju sitni radovi vezani uz rubnjake.
Tijekom svibnja i lipnja u planu je sanacija ulica Ivana Meštrovića, Marka Marulića i dijela Ulice Potočani, za koje su sredstva osigurana u ovogodišnjem proračunu Grada Slatine.
„Kako bi sve bilo odrađeno kvalitetno i na vrijeme, obavili smo današnji izvid terena, te u komunikaciji sa strukom, nadam se, osigurali izvođenje radova bez nepotrebnih propusta.“- rekao je gradonačelnik Ostrošić.

Direktor tvrtke Slatina Kom d.o.o. Sanjin Hmelik potvrdio je kako tvrtka stoji na raspolaganju Gradu Slatini sa svim svojim operativnim kapacitetima kako bi se navedeni, ugovoreni ali i budući mogući poslovi izvršili kvalitetno i na vrijeme.

Grad Slatina i tvrtka Slatina Kom svakodnevno komuniciraju s građanima grada Slatine i prigradskih naselja koji se javljaju između ostaloga s pitanjima vezanim i za infrastrukturu, tako se i ovi radovi izvode u cilju poboljšanja kvalitete života građana koji se najviše i koriste tom infrastrukturom.(mf/Foto:Robert Turkalj)

izvor: radiososlatina.hr